Téligumi online webáruház kosár

Üres a bevásárló kosarad.
Téli gumi online webáruház akciós gumiabroncsokTéligumi gyártókTéli gumi keresőTéli gumi szállítási feltételekTéli gumi webáruház kosárKapcsolat téli gumi

Laufenn téli gumik, kedvező gumi árak - Téligumi bolt webáruház


Ugrás a LAUFENN téli gumik Személyautó téli abroncsok listájához:
Ugrás a LAUFENN téli gumik Személyautó téli abroncsok listájához:
Ugrás a LAUFENN téli gumik Kisteherautó téli abroncsok listájához:
Ugrás a LAUFENN téli gumik Kisteherautó téli abroncsok listájához:

A LAUFENN téligumi gyártó ismertetése.

Laufenn téligumi gyártó

A Hankook Tire új márkát vezetett be 2015-ben Laufenn gumiabroncs néven. A Laufenn téli abroncsokat legfontosabb jellemzője az egyszerűség, az optimális teljesítményt ötvözik a biztonságos vezetési élménnyel. Az új téligumik, a Laufenn gumiabroncsok kiválóan illeszkednek az eltérő igényekhez, így személyautó, teherautó és SUV autókra is egyaránt elérhetőek az abroncsaik A Hankook garancia a minőségre, kutatási és fejlesztési erőforrásaikat, valamint a gyártási technológiájukat is felhasználják a Laufenn téli abroncsok készítésénél.

A Laufenn abroncsokra is elérhető a kátyúgarancia szolgáltatás, miszerint a téligumibolt webáruházban 4db téligumi vásárlása esetén egy gumi szinte bármilyen sérülése esetén cserét, vagy ingyenes javítást biztosítunk.

LAUFENN téligumi kátyúgarancia, a Point S abroncsgaranciája

Téligumi garancia, kátyúgarancia logo

A Point S abroncsgaranciával Ön biztonságosan közlekedhet, kár nem érheti. Mert ez a garancia esetleges, javíthatatlan abroncssérüléseknél Önnek gyors, egyszerű pótlást biztosít.

A vásárlókat megilleti a LAUFENN téligumi gyártási hibákból következő, kötelező kártérítés, amely jogszabály szerint a vásárlástól számított 6 hónapon belül érvényesíthető, és külön megadott a lap alján felsorolt, Point S tagszervizben forgalmazott LAUFENN gumiabroncsra érvényes.

Ezen túlmenően a Point S Magyarország Kft. biztosítja a vásárlóinknak a KÁTYÚGARANCIÁT a hálózatban értékesített egyes személy és 4x4 abroncsra, ami nem a gyártási hibákból eredő károkra is érvényes. Olyan károkra, amelyek nem a rendeltetésszerű használat közben keletkeztek, hanem helytelen vezetői magatartás miatt következtek be.