Téligumi online webáruház kosár

Üres a bevásárló kosarad.
Téli gumi online webáruház akciós gumiabroncsokTéligumi gyártókTéli gumi keresőTéli gumi szállítási feltételekTéli gumi webáruház kosárKapcsolat téli gumi

Firestone téli gumik, kedvező gumi árak - Téligumi bolt webáruház


Ugrás a FIRESTONE téli gumik Személyautó téli abroncsok listájához:
Ugrás a FIRESTONE téli gumik Személyautó téli abroncsok listájához:
Ugrás a FIRESTONE téli gumik Személyautó téli abroncsok listájához:

A FIRESTONE téligumi gyártó ismertetése.

Firestone téligumi gyártó

Firestone téligumi A Firestone a Bridgestone középkategóriás téligumija. Megbízhatósága és kedvező ára miatt több autógyár is gyárilag szereli kis- és középkategóriás autóit Firestone abroncsokkal.

FIRESTONE téligumi kátyúgarancia, a Point S abroncsgaranciája

Téligumi garancia, kátyúgarancia logo

A Point S abroncsgaranciával Ön biztonságosan közlekedhet, kár nem érheti. Mert ez a garancia esetleges, javíthatatlan abroncssérüléseknél Önnek gyors, egyszerű pótlást biztosít.

A vásárlókat megilleti a FIRESTONE téligumi gyártási hibákból következő, kötelező kártérítés, amely jogszabály szerint a vásárlástól számított 6 hónapon belül érvényesíthető, és külön megadott a lap alján felsorolt, Point S tagszervizben forgalmazott FIRESTONE gumiabroncsra érvényes.

Ezen túlmenően a Point S Magyarország Kft. biztosítja a vásárlóinknak a KÁTYÚGARANCIÁT a hálózatban értékesített egyes személy és 4x4 abroncsra, ami nem a gyártási hibákból eredő károkra is érvényes. Olyan károkra, amelyek nem a rendeltetésszerű használat közben keletkeztek, hanem helytelen vezetői magatartás miatt következtek be.