Téligumi online webáruház kosár

Üres a bevásárló kosarad.
Téli gumi online webáruház akciós gumiabroncsokTéligumi gyártókTéli gumi keresőTéli gumi szállítási feltételekTéli gumi webáruház kosárKapcsolat téli gumi

Téli gumi bolt - FAQ - Gyakori kérdések

Melyik évben gyártották a gumiabroncsot?

Az téligumik jelentős részét közvetlenül a gyártók szállítják raktárunkba, ezért mindig a legfrissebb gyártású téligumit kínáljuk vásárlóink részére. Részletesen: A gumiabroncs gyártási ideje és a DOT szám


Az országban hol található még telephelyük?

Csak Miskolcon van telephelyünk.


Hol gyártják .... gumiabroncsot?

A téligumikat az aktuális gyártó gyáraiban gyártják, például egy Hankook esetében, Magyarországi gyártású a legtöbb abroncs, de készül Koreában és Kínában is.
Fontos!!! Az abroncs minősége nem változik a gyártó ország tekintetében, aki az ellenkezőjét gondolja vagy állítja az feltehetően óriási tudatlanságban szenved, mert gőze sincs a gyártói folyamatokról és minőség ellenőrzésről.


Mit jelent egy gumiabroncsnál a súly index?

A gumiabroncs oldalfalán feltüntetett szám, amely egy kerékre vonatkozik, az abroncs maximálisan megengedett terhelését határozza meg, azaz azt a maximális súlyhatárt, amit az abroncs még károsodás nélkül elvisel.


Mennyi idő a szállítás?

A készleten lévő termékek esetében 48-72 óra, szombat vasárnap nincs kiszállítás.


Mennyi a szállítási költség?

Válasz:Azon téligumik esetében ahol termék adatlapon szerepel a 4 darab vásárlása esetén "ingyenes házhozszállítás" akkor ebben az esetben a házhozszállítás díjtalan az Ország egész területén. Minden egyéb esetben az alábbi szállítási díjakat számoljuk fel.
1 db 1000 Ft 1000Ft/db
2 db 2000 Ft 1000Ft/db
3 db 3000 Ft 1000Ft/db
4 db 3400 Ft 850Ft/db
5 db 3650 Ft 730Ft/db
6 db 3900 Ft 650Ft/db
7 db 4150 Ft 593Ft/db
8 db 4400 Ft 550Ft/db
9 db 4650 Ft 517Ft/db
10 db 4900 Ft 490Ft/db
11 db 5150 Ft 468Ft/db
12 db 5400 Ft 450Ft/db
13 db 350 Ft 350Ft/db


Mikorra várható a futár érkezése?

A futár munkanapokon 8-17 óra között szállítja ki a gumiabroncsokat. A futárok aktuális helyzetről információt nem tudunk adni.


Hogyan lehet fizetni ?

A futár által kiszállított téligumikat a futárnak kell az átvételkor fizetni. Az üzletünkben személyes átvétel esetében készpénz vagy bankkártyás fizetési lehetőségek közül választhat.


Mennyibe kerül a téligumik felszerelése?

A kerékszerelés és centrírozás ára Bruttó 1500Ft, amely tartalmazza az új szelepek árát és az autóra való le és felszerelést is.


A klímatöltés mennyibe kerül?

8000-10000 Ft között van az ára. Attól függ, hogy mennyi gázt kell az autóba tölteni.


Mennyibe kerül a futóműbeállitás?

A futómű beállítás ára személyautóra Bruttó 6000Ft kisteherautóra Bruttó 7000Ft


Ajándék szállítás 4 db-ra vonatkozik?

Igen, az ajándék ingyenes házhozszállítás kizárólag 4darab azon termékre érvényes, amely fel van tüntetve a termék mellett.


Mi az és mely abroncsokra vonatkozik kátyúgarancia?

A Point S Magyarország Kft. biztosítja a vásárlóinknak a KÁTYÚGARANCIÁT a hálózatban értékesített egyes személy és 4x4 abroncsra, ami nem a gyártási hibákból eredő károkra is érvényes. Olyan károkra, amelyek nem a rendeltetésszerű használat közben keletkeztek, hanem helytelen vezetői magatartás miatt következtek be. A kátyúgaranciában érintett személy és 4x4 gumiabroncsok:
Bridgestone, Continental, Debica, Dunlop, Firestone, Fulda, Goodyear, Hankook, Laufenn, Michelin ,Point S , Sava , Uniroyal, Vredestein
Részletesen: a Point S abroncsgaranciájáról.


Környező országokban hogyan kötelező a téligumi használat?

Mi az előírás a környező országokban a téligumi használattal kapcsolatosan.